ლუდი „მთიელი“

Image
„მთიელი“ - ქართული ლუდის ხარშვის მრავალსაუკუნოვანი ტრადიცია.
„მთიელი“ ქართული მთის ლუდის დამზადების ტრადიციულ მეთოდზე დაფუძნებით იხარშება. იგი ნამდვილი მთის ლუდისთვის დამახასიათბელი მდიდარი გემოთი და ზომიერი სიმწარით გამოირჩევა.
 
 

„კრიალა ტბებში ნახარში,
ნადუღი ნისლის ორთქლითა,
ლივლივებს რკინის კათხაში,
მთის ლუდი წესი მოდგმითა!“

შემადგენლობა: ალაო, სვია, წყალი, საწყ. ექსტ. 11 %; ალკ. მოც. წილი 4.7 %; მოც. 0.5; 1; 2; 2.5 ლ. ენერგეტიკული ღირებულება 44 კკალ/100 გრ.


ბაზარზე - 2012 წლიდან!